Theetuin

theetuin de stokroosIn onze heerlijk rustgevende theetuin kunt u terecht voor een zalig vers kopje koffie of  thee naar keuze ( minimaal 50 verschillende soorten thee)  of een frisdrank, waarbij u ook nog eens een zalige huisgemaakte taart kunt nuttigen. Huisgemaakte appeltaart, huisgemaakte seizoentaart of een hartige taart, er is keuze te over.
Daarnaast zijn er ook verscheidene kleine gerechten die u bij ons kunt bestellen, zoals een omelet, soep, belegde broodjes en een tosti. Alle gerechten die u in de theetuin kunt nuttigen worden vers bereid, voor uw optimale eet genot. Ook is het mogelijk om vanaf 2 personen een heerlijke  high tea te verzorgen, dit uiteraard na reservering.
Wilt u gebruik maken van draadloos internet? Dat is door de gehele theetuin mogelijk.
Voor de dagen dat het weer wat minder is hebben wij een ruimte beschikbaar, waar u heerlijk bij een houtkachel kunt zitten. En als u met een groep bent en gezellig wilt blijven eten, dan is dat gewoon mogelijk. Wij zullen de maaltijden op nostalgische wijze op de houtkachel voor u gaan bereiden, wat natuurlijk een extra gezellige en aangename sfeer met zich meebrengt.

Ook voor bijeenkomsten bent u bij ons van harte welkom. Wilt u eens voor de verandering in een volledig rustgevende omgeving vergaderen? Of wilt u een heerlijke zakenlunch bij ons nuttigen of aan teambuilding doen, midden in de Schouwen Duivelandse polder?
Voor groepen is het ook mogelijk om te genieten van onder andere:

  • Ponyritten
  • Familiefeestjes
  • Kinderfeestjes

U kunt ook in alle rust genieten van bijvoorbeeld:

  • Mini high tea
  • High tea
  • Heerlijke buffetten

En nog veel meer.
theetuin de stokroosKortom, er zijn genoeg mogelijkheden, voor groepen ook in de winter. Als groep dient u wel een afspraak te maken, zodat wij het één en ander voor u in orde kunnen maken.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden, die wij u uiteraard met plezier met u door willen nemen.
Genieten in de polder, midden in de natuur van een geweldige lunch, een heerlijk diner of een feestje dat u voor uw familie of kinderen wilt geven? Of gewoon een gezellig dagje uit, terwijl u bij ons na een lange dag in de polder te hebben gewandeld even heerlijk uit kunt rusten terwijl u van iets op onze menukaart geniet? Daarvoor is er echt geen betere plek dan onze theetuin.

 

Wij zijn geopend van 1 April tot de laatste zaterdag van Oktober van 11.00 - 18.00 uur.

 Juli en Augustus 7 dagen per week open van 11.00 - 20.00 uur

Op afspraak ook in de wintermaanden geopend.